Warning: A non-numeric value encountered in /customers/6/a/8/njeosezero.com/httpd.www/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5763
1. Biznesi juaj i vogël do të fitojë besueshmërinë

 

Sot, gjithnjë e më shumë konsumatorë përdorin internetin për të kërkuar për produktet apo shërbimet që ju nevojiten. biznesi juaj i vogël do të fitojë kredibilitet duke pasur një faqe interneti. Pa një, klientët potencial do të shkojnë në konkurrentët tuaj që bëjnë. Nëse ju tashmë keni një website, por ajo është “në shtëpi i bërë”, ajo që ka projektuar në mënyrë profesionale do të sigurojë biznesin tuaj me një imazh profesional i cili do të frymëzojë besim edhe më të madh. Për shtëpi me bazë në biznese, kjo është veçanërisht e dobishme kur ju nuk keni një front dyqan për të promovuar produktet ose shërbimet tuaja.

2. Një Web Site kursen para jush

Si pronari i biznesit të vogël ju ndoshta mendoni se ju nuk mund të përballojë një faqe interneti profesionale, por ju nuk mund të përballojë të mos. Edhe pse kostoja e hartonin një faqe interneti ndryshon, pasi kjo është dhe drejtimin, një faqe interneti për një biznes të vogël në përgjithësi kushton nën $ 100 në muaj dhe, në disa raste, aq pak sa $ 20. Krahasuar me koston e një ad gazetë, kur ju e konsideroni tregun potencial që mund të arrijnë me një faqe interneti, kjo është një mënyrë shumë kosto efektive për të promovuar biznesin tuaj.

3. IT do të ju mundësojë të mbajtur klientët tuaj INFORMUAR

Mendoni për faqen tuaj te internetit si broshurë tuaj online ose katalog. Ajo është shumë më e lehtë dhe të shpejtë për të përditësimin e informacionit në lidhje me produktet dhe shërbimet tuaja në web faqen tuaj se sa në materiale të shtypura, duke e bërë atë një mënyrë efektive për të lënë klientët tuaj të dinë për ardhjen e produkteve të reja, ngjarjet e ardhshme, promovime të veçanta, apo ndonjë shërbime të reja ju tani ofrojnë. Ndryshe nga reklama të shtypura të cilat shpejt bëhen të vjetëruara, faqen tuaj te internetit mund të ofrojë informacion të fundit dhe lajme.

4. është gjithmonë i hapur

Një faqe interneti është në dispozicion për të dy klientëve të rregullt dhe potencial tuaj 24/7/365 ofrojnë atyre me lehtësi të shqyrtimit produktet dhe shërbimet tuaja, kur dyqani juaj ose zyra është mbyllur. Me jeteses zënë e sotme, kjo është një pikë e madhe shitjes, kur të marrë një vendim blerje.

5. Web Site bën të mundur për të synuar një treg më të gjerë

Nëse ju ofrojnë produkte ose shërbime, faqen tuaj te internetit do të sigurojë një vend alternativ për të shitur ato. Si një shitës me pakicë, një faqe interneti (eCommerce) është një vend i madh për të shitur prodhimet tuaja në një treg më të gjerë; Shërbimet ngjarje mund të vihen në dispozicion në nivel global. A nuk mendoni se ju do të jetë në gjendje për të shitur produktet ose shërbimet tuaja online? Mos harroni, madje edhe makina dhe shtëpi të shesin online!

6. Ofron një medium në të cilin në vitrinë punën tuaj

Pa marrë parasysh se çfarë lloji i biznesit që ju jeni në, një faqe interneti është një vend i madh për vitrinë punën tuaj. Duke përfshirë një portofol apo galeri imazhit, si dhe Testimonials në lidhje me punën tuaj, ju mund të tregojë se çfarë e bën biznesin tuaj të veçantë.

7. Web Site ju kursen kohë

Dhënia e informacionit për klientët tuaj merr kohë, nëse kjo është në telefon, ballë për ballë, në një broshurë, ose në email. Me një katalogu online ju mund të japin shumë informacion në lidhje me produktet dhe shërbimet tuaja. Pasi faqja juaj është dhe drejtimin, ajo është në dispozicion të klientëve tuaj një kohë të pacaktuar, ju kursyer kohë. Dhe çfarë është koha? Koha eshte para!

8. Përmirëson Shërbimi ndaj klientit

Ndoshta ju shesin produktet ekologjikisht miqësore dhe do të donte të ndajnë këshilla se si të riciklojnë, ose ndoshta ju jeni një kontabilist dhe duan të japin klientëve tuaj këshilla se si për të lehtësuar praktikat e tyre të kontabilitetit. Duke përfshirë një faqe FAQ, duke shtuar artikuj ose ngarkimi pagese për t’iu përgjigjur të gjitha pyetjeve të klientëve tuaj që ju mund të mbajnë ata up-to-date. Çfarë mënyrë më të mirë për t’i pajisur ata me shërbime me vlerë të shtuar se nëpërmjet shkëmbimit të informacionit në web faqen tuaj.