Warning: A non-numeric value encountered in /customers/6/a/8/njeosezero.com/httpd.www/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5763

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Shërbimet e plota të Nje Ose Zero

Ndërtim Website

Krijim, dizenjim dhe menaxhim i cdo lloj Website sipas dëshirave dhe drejtimeve të klientit.

Domain & Web Hosting

Klienti mund të zgjedhë Domain-in & Web hosting për të ndërtuar një Website sa më profesional.

Marketing në Internet.

Ndërtim faqesh si Facebook, Instagram dhe promovimin e tyre për të shtuar gamën e klientëve.

Certifikata SSL

Përdoret për të enkriptuar të dhënat që barten ndërmjet një klineti dhe një Website.

Responsive Webdesign

Responsive Webdesign

Website do të jetë i përshtatshem në të gjitha pajisjet elektronike me një kualitet të lartë.

SEO & SMO

SEO & SMO me anë të Google, Yahoo, Bing etj, mundëson gjetjen e trafikut organik.

Hosting

Serverat qëndrojnë 24 orë non stop online duke u monitoruar nga stafi ynë.

Grafik Dizajn

Dizenjojmë me një profesionalitet dhe kualitet të lartë Logo, Foto, Kartëvizita etj.

E-mail Marketing

E-mail Marketing ju ndihmon të reklamoni në menyrë të shpejtë dhe me kosto të ulët biznesin tuaj.

Iphone App

Iphone App

Të vetmit në treg të cilët kemi aftësinë për të krijuar një aplikacion në Iphone për website-in tuaj.

Android App

Android App

Të vetmit në treg të cilët kemi aftësinë për të krijuar një aplikacion në Android për website-in tuaj.

Windows Mobile App

Windows Mobile App

Të vetmit në treg të cilët kemi aftësinë për të krijuar një aplikacion në Windows Phone për website-in tuaj.