Warning: A non-numeric value encountered in /customers/6/a/8/njeosezero.com/httpd.www/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5763

Vende Pune – Nje Ose Zero

Kompania “Një ose Zero” ka vende pune për Programues dhe Web desing.

Programues – Detyrat dhe Kërkesat :

– Të dijë gjuhë programimi si HTML, HTML5, CSS, CSS3, Javascript, PHP (Preferohet Framework Laravel), SQL.

– Të ketë pasur eksperiencë në website të ndryshme.

– Të njohë gjuhën Angleze e cila përbën një avantazh.

– Të ketë aftësi të mira në të shkruar dhe të folur.

Web desing – Detyrat dhe Kërkesat :

Të ketë aftësi të mira punimi në Adobe Photoshop dhe Adobe illustrator.

– Të dijë gjuhë programimi si HTML, HTML5, CSS, CSS3 , gjuhët e tjera të programimit do të ishin nje avantazh.

– Të ketë pasur eksperiencë në website të ndryshme.

– Të njohë gjuhën Angleze e cila përbën një avantazh.

– Të ketë aftësi të mira në të shkruar dhe të folur.

 

Të interesuarit mund të dërgojnë CV (me fotografi) e tyre në adresën : info@njeosezero.com 

Kandidatët e përzgjedhur do të njoftohen me e-mail apo telefon.