Warning: A non-numeric value encountered in /customers/6/a/8/njeosezero.com/httpd.www/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5763

Nëse më përpara Website-t krijoheshin dhe mbeteshin ashtu sic ishin krijuar, tani duhet që ato të përditsohen për shkak të ndryshimeve që ndodhin vazhdimisht në Internet.

Mbi të gjitha nevojitet ndryshimi i tyre për të ruajtur sigurinë si dhe për ta mbrojtur nga sulmet e hakerave që vijnë vazhdimisht.

Për të gjitha këto arsye egziston mundësia e “Mirëmbajtjes së Websiteve” me të cilën mund të azhornohen jo vetëm të dhënat në lidhje me biznesin, por dhe për ta përshtatur me platformat e ndryshme.

 

Pikat kryesore që përmbledhin arsyet e mirëmbajtjes së një Website janë të listuara me poshtë :

 

  • Kontrollohet vazhdimisht se si funksionon hapja dhe saktësia e Website-it tuaj në Chrome, Safari dhe Firefox.
  • Monitorohet vazhdimisht renditja e Website-it në Google, Yahoo, Bing etj.
  • Shmangen rreziqet e sulmeve të ndryshme nga hakerat.
  • Mundësohet rritja e shikueshmërise.
  • Që Website të jetë kohor duhet bërë Update sa herë qe është e nevojshme.
  • Motorrat e kërkimit si Google, Yahoo etj gjejnë më lehtë faqet e azhornuara.
  • Bëhen përditësime mujore të Plugin-eve që janë vendosur në Website.
  • Nqs ka modifikime të produkteve ose të shërbimeve tuaja ato do ndryshohen në pak kohë.
  • Azhornohen tekstet, fotot dhe të dhënat sipas dëshirës suaj.
  • Komunikim me stafin e “Nje ose Zero” sa herë që të jetë e nevojshme.